Salam..

By: Shahrul Redzuan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 4-Nov-2008 15:45 Email | Share | | Bookmark
Mimpi kelmarin

 
Kelmarin aku bermimpi melihat pelangi yg cantik & besar,
terpukau kerana jarang sekali memandang seakannya,
tetapi semakin pudar & menghilang dgn hanya seketika.



Mimpi hanya mainan tidur..


Friday, 24-Oct-2008 17:10 Email | Share | | Bookmark
O/S @ JB

Lepak kat danga bay..de live band..mmg layannnn gile lah!
nak tunggu lelame je rase.



Mamat yg baju itam tu mmg kelassss suare die.


otw pegi..rider ni mmg cool siol..mmg on-the-go lah. moto cantik, bawak sayur mayur n segala brg2 naik moto ni


Wednesday, 24-Sep-2008 17:05 Email | Share | | Bookmark
Khairuddin fly to Russia

Abg long sambung blaja kat Rusia, ntah ceruk mane tapi medik la. mmg brilliant die ni..bagus2 n tahniah. Btol2 seminggu sblm raya.


Ramai btol kwn2 dia yg g same..


Last wave dari abg long..

Good luck!


Thursday, 7-Feb-2008 16:58 Email | Share | | Bookmark
BBQ @ Azwan's house

Pada 27/1/08 Azwan ada buat bbq kat rumah dia kat Puncak Perdana, Shah Alam. Biasa la, backpackers yg ada. Kali ni aktiviti bersama family masing. Antara lauk yg ada adalah Ikan jaket, Udang bapak besor, macaroni, sukiyaki (harap betol), hotdog 5 ketul, air mangga albukhari dan tembikai. Semua ni mmg sedap2 belaka! thanks to Azwan & family yg menganjurkan aktiviti sehat begini. Buat la lagi yer, kat tepi laut ke kan..PD ke, best gak tuu hihi


Aku gerak pkl8 dari selayang, tunggu fadib kat tepi jalan sg buloh. Hujan masyaAllah mmg lebat gilak. dah la ikut jln sg buloh tu.byk btol lobang2. Sampai2 je nazri tgh set up dapur utk bbq. azwan antar adik dia gi mane ntah. So fadib pun tunjuk skill bbq yg disimpan hehe. Pas masak dia yg melantak dulu..hampeh tapi yg pasti engineer kita pasti lambat punyelah.


Aku take over dapor, azwan pun dah balik, engineer pun dah sampai. Apa lagi, melantakk laaa..bab mkn ni jgn malu-maluuu hehe.


Para ibu yg mkn kat dalam. Sian engineer gambar takda kali ni, nampak batang hidung je hehe. Nazri malu2 kucing siam..blah laa hehe.

Kemudian kami semua balik dlm pkl11 camtu. Diiringi lagu Yovie & nuno - menjaga hati heheh. Terima kasih / kapkumkap / (lupa la pulak bahasa filipina hehe) utk azwan & family!


Thursday, 7-Feb-2008 16:50 Email | Share | | Bookmark
Rafting @ KKB

Pada 5/1/08 aku ada join aktiviti rafting yg dianjurkan oleh MPOB & Maybank. Tapi yg ramainya bkn org2 dari situ pun, aku pun join atas nama si siti. Aku pun dah tak igt apa kesahnya sebab dah lame berlaku. So dpt tunjuk gambar jela..ade la cite skt2. Aktiviti ni diadakan kat Kuala Kubu Bharu, berhampiran dgn empangannya. Tak ramai yg join, tapi sepatutnya mmg ramai. Yg ramai2 tu ada komitmen lain rasanya, ataupun kecut kihkihkih. Dorang kate (org2 otai/asli) sungai ni untuk tahap beginner, wallahua'lam la kan. Apa pun aku enjoy!


Dgr taklimat dulu dari otai. Muka serius je, cuak pun ada..yela 1st timer la katekan. Dibantu 2 otai depan dan belakang. Dorang ni akan buat2 bot tu terbalik..mengong btol..tapi aku bernasib baik sbb leh bace taktik dorang haha


Sekitar aksi2 yg sempat dirakamkan oleh kameragirl. "Toolooong3x!" bak kata siti kahkakhakhakah


Banyak gak level2 dia ikut tahap kesukaran / kecuraman jeram.


Dha penat, rilek dulu mkn2..mkn buah epal & coklat jerr..jadilaa.


Dah abis, melantak laa..kaki aku ada cedera skt..jatuh time mandi kat air terjun. buat malu je kihkhi

ENJOY!


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net